AKTIVITETER

Se hvad du kan opleve uden for huset

Selv om vores luksussommerhus byder på masser af aktiviteter indenfor, er der masser af muligheder for gode oplevelser udenfor.

Her kan du læse mere om mulighederne i området.

Der er mange muligheder, så det er umuligt at have alle med her. Derfor bør du også kigge på disse sider:

www.visitjammerbugten.dk

www.visitnordjylland.dk

www.toppenafdanmark.dk

www.loekken.dk

Du kan vælge engelsk og tysk på siderne.

TÆT PÅ

I gåafstand fra sommerhuset

I NÆRHEDEN

Cykel eller bil anbefales

I OMRÅDET

Bil anbefales

Nørre Lyngby (1 km)

I Nr. Lyngby kan man opleve naturens kræfter. Hvert år forsvinder 3-4 m af skrænten i havet sammen med sommerhuse. Også de store bunkere fra 2. verdenskrig kan ses i skrænterne eller på stranden. Nyd solnedgangen fra Solnedgangspladsen eller nyd en øl og udsigten fra Cafe Fishermans Rest, der ligger tæt på nedkørslen til stranden. Nr. Lyngby er et yndet mål for paraglidere på grund af den 30-40 m høje klit.

RESTAURANT LYNGBY MØLLE (1 km)

Restaurant Lyngby Mølle er et spisested drevet af en lokal ildsjæl, som også driver Restaurant Smedjen i Løkken. Fisken er friskfanget og råvarerne er lokale. Der er også live musik på udvalgte datoer. Restauranten ligger som en del af Nr. Lyngby Feriecenter, men selve restauranten har åbent hele året. Se deres hjemmeside for åbningstider.

CAFE FISHERMANS REST(1 km)

Fishermans Rest er den lokale bar og café som ligger i gåafstand fra sommerhuset. De har også ofte livemusik. Der serveres et godt og bredt udvalg af øl - perfekt sammen deres lækre Fish 'n chips. Caféen ligger helt ud til vandet med en fantastisk udsigt. På deres hjemmeside kan du se åbningstider og program for musik.

FAMILY FARM FUN PARK (2 km)

Family Farm Fun Park er en spændende oplevelsespark med dyr og underholdning for hele familien, og med billig entre. Man kan komme ind og kæle med mange af dyrene. Masser af leg for børn og voksne, f.eks. vandcykler. Man må medbringe egen mad, og der er gratis te og kaffe.

GAMMEL KLITGAARD CAMPING (0,5 km)

Gl. Klitgaard Camping og Hytteby ligger i gåafstand fra sommerhuset og tilbyder flere aktiviteter for hele familien. Man kan booke hesteture på stranden og for for 35 kr. om dagen (150 kr. pr. uge) kan man benytte pool, mini zoo, legepladser, hoppepude m.m. Aktiviteter og ridning er kun muligt fra påske til og med uge 42. Reservation af ridning kan gøres på camping@gl-klitgaard.dk eller tlf. 98 99 65 66. Kalender for aktiviteter kan ses på www.gl-klitgaard.dk/aktiviteter/

FISKERI (0,6 km)

Gølstrup Fiskepark er tæt på sommerhuset og tilbyder fiskeri i et flot naturområde med tre søer omgivet af høje træer og rørskov. Der udsættes hver dag ørred op til 12 kg. Løkken Fiskepark tilbyder også put and take fiskeri i flotte omgivelser. Er du mere til havfiskeri? Der kan fiskes direkte fra stranden, som er tæt på huset, men Løkken mole kan anbefales. Den er indrettet med optimale forhold for lystfiskeri. Der kan fanges hornfisk, makrel, mørksej, rødspætte, skrubbe og torsk.

ACTION HOUSE (5 km)

Action House er meget tæt på sommerhuset og tilbyder bowling, lasergame, paintball, airhockey, spilleautomater samt et legeland for børn. Action house råder også over en 400 meter lang indendørs gokart bane, hvor man kan få styret sin lyst til spænding og fart. Til de mindste er der mulighed for at prøve at køre i elbiler. Action House har også restaurant og buffet, så I kan få stillet tørsten og sulten efter aktiviteterne. Action House har åbent hele året.

Rubjerg Knude (4 km)

Det berømte Rubjerg Knude Klit og Fyr ligger tæt på sommerhuset og er et besøg værd. Fra stranden i Nørre Lyngby er der ca 4km, hvis man går langs vandet. Man kan også køre eller cykle til parkeringspladsen tæt på fyrtårnet. Der er 50m klint og 40m klit, så selv uden at komme op i fyrtårnet står man 90 meter over vandet med en fantastisk udsigt og natur.

EVENT-PARK LØKKEN (5 km)

Event-park løkken er en sjov oplevelse for hele familien, og alle kan være med. I denne park kan du prøve fodboldgolf, fodbold-dart, Bue&pil-dart, mega bordfodbold og fodbold-Pool. Derudover er der trampoliner og legeplads og andre små spil for børn. Der er grill, borde og bænke samt mulighed for køb af sodavand. Du finder også kaniner, geder som børnene kan lege med og der er også mulighed for rideture på hestene.

LØKKEN CENTRUM (5 km)

Byen for alle på alle årstider. Løkken er kendt og elsket for sin fine badestrand samt de karakteristiske hvide badehuse og fiskerbåde på stranden ved molen. Gennem gennerationer har feriegæster fra nær og fjern søgt Løkken for at opleve havet, klitterne og den hyggelige by med sandstrand i gaderne. Badebyen ved Vesterhavet byder på sjove aktiviteter for hele familien samt caféliv og hyggelig atmosfære.

LØNSTRUP BY (8 km)

Det lille fiskerleje har bevaret sin ægte charme og identitet. Omgivet af en storslået natur, tæt ved Rubjerg Knude Fyr, snor byen sig smukt bag de høje klitter. Kunstens By er en lille hyggelig perle liggende ved Vesterhavet, små 15 km fra Hjørring. Byen byder på alsidige oplevelser, men er især kendt for sit kunstneriske islæt, idet Lønstrup er et populært feriested for både kunstnere, kunsthåndværkere, skuespillere og komponister. Se mere om Lønstrups kunst og kulturtilbud. Strandvejen i Lønstrup er tæt belagt med glaspustere, keramikere, smykkekunstnere, billedkunstnere og gallerier, og alle steder inviteres der indenfor til et kig ind i det kreative univers – deraf navnet Kunstens By.

RIDNING KLITHUSEGARDEN (12 km)

Naturen omkring stranden forstærkes yderligere, når den opleves på ryggen af en islandsk hest, som er rolige og børnevenlige. Til de mindste kan der lejes en shetlandspony. Der er også mulighed for guidede trækture til stranden i sommerhalvåret. Uanset om du er øvet eller aldrig har siddet på en hesteryg, vil du få den fornødne hjælp af de dygtige instruktører og hjælpere. Bemærk - fra påske til og med uge 42 kan du også booke rideture på Gl. Klitgaard Camping som ligger i gåafstand fra sommerhuset.

VENDSYSSEL PLANTAGE (7 km)

Vendsyssels plantage er en klitplantage på 30.000 m2. Skænket til byen af grosserer K.M. Vendsyssel i 1921. En oase, beliggende midt i byen. Der er i plantagen opsat flere mindestene over personer med betydning for Løkken. Af særlig fauna kan nævnes fasaner, harer, diverse vildtfugle samt guldfiskedam.

LØKKEN GOLF (7 km)

Løkken golfklub har en velholdt 18 hullers bane og gæstespillere og greenfeespillere er velkomne. Derudover har klubben også en 9 hullers pay and play bane ca. 2 km fra Løkken Golfklub. Banen er ikke en såkaldt Par 3 bane, men er anlagt som en ”rigtig” golfbane med masser af forhindringer, som på en stor bane. Der findes også golf i Blokhus, Brønderslev, Hjørring.

BOLCHERIET LØKKEN (6 km)

Kom og se den fascinerende proces, år der laves bolcher på gammeldags vis i flotte omgivelser. Det fantastiske kunsthåndværk udføres af professionelle bolchekogere og du kan selv blande din pose med slik bagefter.

GALLERI MUNKEN (9 km)

Galleri Munken er en nedlagt landejendom, med 400 m2 udstillingslokaler og en helt speciel atmosfære. Her finder du skiftende udstillinger af maleri, grafik, skulptur, smykker og glas. I deres kalender finder du også foredrag og malerkurser.

BØRGLUM KLOSTER (7 km)

Børglum kloster er 900 år gammelt og er kåret som Nordjyllands største vidunder. I klostrets mange bygninger findes faste udstillinger om det fascinerende liv i klostret gennem tiderne. Udstillingerne udbygges hele tiden og giver en spændende indsigt i både landsdelens historie og dagligdagen i klostret.

LØKKEN CYKELUDLEJNING (4 km)

Lej cykel hos Løkken Cykeludlejning, der er en del af Løkken By Camping. De har masser af forslag til både korte og lange ture i området. I højsæsonen anbefales der, at I reserverer cyklen. Hvis I vil leje cykler uden for deres åbningstid, kan I kontakte Løkken By Camping på telefon eller mail. Løkken By Camping tilbyder også legeplads og minigolf.

FÅRUP SOMMERLAND (19 km)

Hvis du har børn, må du ikke gå glip af Fårup Sommerland. Parken ligger i top 3 blandt Europas bedste forlystelsesparker og deres venlige medarbejdere vinder også mange top-priser. Her er vilde rutchebaner, stille sejlture, minigolf, hesteridning, skattejagt og et kæmpe vandland med aktiviter for både store og små.

NORDSØEN OCEANARIUM (32 km)

Oceanariet er Nordeuropas største akvarium. Det rummer 4,5 millioner liter vand og giver mulighed for at opleve fiskene stimevis, som de opfører sig i naturen. Udover det store akvarium er der en række af mindre akvarier. I det store udendørs sælbassin, kan publikum komme tæt på de to sælarter, der er almindelige i danske farvande, den spættede sæl og gråsælen. Sælariet rummer 800.000 liter saltvand

GET IN TOUCH

Etiam scelerisque nunc eu sagittis rhoncus. Mauris eget ullamcorper tortor.

Give Us a Call

Vestibulum id ligula porta felis euismod semper. Nullam eget urna mollis ornare vel eu vistos un mollis.

Send Us an Email

Lorem id ligula porta felis euismod semper. Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu vistos un surlace leo.

Drop By and Talk

Etiam cursus sapien quis ligula rhoncus, quis sollicitudin dolor ultricies. Cras tempus aliquet quam.