Booking & Priser

2024

Ledig/Free/Geöffnet

 Optaget/Booked/Belegt

 Optaget/Booked/Belegt

 Optaget/Booked/Belegt

PRISER: Der er meget stor variation efter sæson, så kontakt os for priser på specifikke datoer

2025

Ledig/Free/Geöffnet

 Optaget/Booked/Belegt

 Optaget/Booked/Belegt

 Optaget/Booked/Belegt

Kontakt os for et specialtilbud

Forbrug og rengøring

Forbrug

Ved ankomst og afrejse aflæses forbrugsmålerne i  fællesskab med viceværten. Ved afrejsen beregnes forbrugsomkostningerne, og beløbet modregnes i det betalte depositum. Forbrug omfatter el og vand. 

Vær opmærksom på, at man som lejer hæfter for forbruget i den fulde lejeperiode.
Hvis servicekonsulenten ikke informeres om senere ankomst og/eller tidligere afrejse, vil målerne blive aflæst ved lejekontraktens begyndelse og igen ved lejekontraktens afslutning og forbruget opkræves herudfra.

Energiforbruget i spa- og poolhuse varierer meget i forhold til husets størrelse, indretning, vejrforhold, antal mennesker og den generelle brug af huset. Man bør forvente et højere energiforbrug på spa- og poolhuse i forhold til traditionelle sommerhuse, idet det kræver mere energi at holde en swimmingpool/spa varm. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du ønsker et uforpligtende skøn på forbruget på et konkret hus.

 

Rengøring

Rengøring er obligatorisk og koster 1300 kr. Rengøringen på sådan et stort hus med poolområde er meget omfattende, og vi sætter generelt meget høje krav til rengøring for at sikre at lejerne altid møder et indbydende hus, når de tjekker ind. Vi har en fast vicevært på huset som bl.a. står for at gøre rent og at der ikke mangler noget til de næste gæster. 

Booking

Skriv en mail til luksussommerhuset@gmail.com eller skriv direkte nedenfor