FAQ SPØRGSMÅL

Se de mest stillede spørgsmål eller kontakt os direkte

Har du et spørgsmål

Inden du kontakter os, kan du se om dit spørgsmål allerede er besvaret i vores FAQ nedenfor

Inden du skriver og spørger om specifikke datoer, så tjek kalenderen under Booking & Priser.

Normalt er check in kl 15, og check ud kl 10. Hvis huset ikke er lejet ud op til jeres ankomstdag, kan der i nogle tilfælde være mulighed for tidligere check in.

Prisen afhænger af antal dage, og hvilken tid på året du lejer. På siden Booking & Priser kan du se de forskellige priser.

Udover lejen skal du betale for el og vand samt et fast rengøringsgebyr på 1300 kr. 

Som udgangspunkt nej. Rengøringen på sådan et stort hus med poolområde er meget omfattende, og vi sætter generelt meget høje krav til rengøring for at sikre at lejerne altid møder et indbydende hus, når de tjekker ind. Vi har en fast vicevært på huset som bl.a. står for at gøre rent og at der ikke mangler noget til de næste gæster. 

Selv om du har betalt for rengøring er der nogle ting, der skal ordnes inden du checker ud. 

  • Der skal være ryddet op
  • Møbler og andet skal være stillet tilbage i deres oprindelig position
  • Opvaskemaskine skal være tømt
  • Brændeovn skal være tømt og rengjort

Du skal selv medbringe eller købe brænde. Du kan købe brænde i Nørre Lyngby, lige ved siden af Cafe Fishermans Rest. Klik her for Google Map link

Penge til rengøring og depositum medbringes i kontanter til sommerhuset og afleveres til servicekonsulenten/viceværten. Ved afrejse aflæses forbrug og disse penge fratrækkes depositum. Derved behøver I ikke medbringe penge til forbrug. 

Ved ankomst og afrejse aflæses forbrugsmålerne i  fællesskab med servicekonsulenten. Ved afrejsen beregnes forbrugsomkostningerne, og beløbet modregnes i det betalte depositum. Forbrug omfatter el og vand. 

Vær opmærksom på, at man som lejer hæfter for forbruget i den fulde lejeperiode.
Hvis servicekonsulenten ikke informeres om senere ankomst og/eller tidligere afrejse, vil målerne blive aflæst ved lejekontraktens begyndelse og igen ved lejekontraktens afslutning og forbruget opkræves herudfra.

Energiforbruget i spa- og poolhuse varierer meget i forhold til husets størrelse, indretning, vejrforhold, antal mennesker og den generelle brug af huset. Man bør forvente et højere energiforbrug på spa- og poolhuse i forhold til traditionelle sommerhuse, idet det kræver mere energi at holde en swimmingpool/spa varm. Du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk, hvis du ønsker et uforpligtende skøn på forbruget på et konkret hus.

I kan selv påvirke forbruget i en positiv retning, f.eks. ved at afdække poolen med pooltæppet og fjerne vand fra fliserne i poolrummet efter hver svømmetur, så rummets affugter kører minimalt. Spabad og sauna bruger kun henholdsvis vand og el ved brug, så I kan med fordel koordinere brugen. 

Ja, det er muligt at afbestille,  men 1. rate af betalingen får du ikke tilbage. Hvis du har betalt 2. rate af betalingen, får du 2. rate tilbage.

Hvis du afbestiller senere end 4 uger før lejemålets start, får du dog kun refunderet 2. rate, såfremt vi kan nå at udleje huset til anden side.

Ungdomsgrupper er ikke tilladt i huset. En ungdomsgruppe defineres som en gruppe gæster, der hovedsageligt er under 25 år.

Hvis en ungdomsgruppe alligevel har lejet huset, uden at fortælle at de er en ungdomsgruppe, kan de blive afvist ved ankomsten til huset eller evt. under opholdet af servicekonsulenten eller af husejer. Leje vil ikke blive tilbagebetalt.

Lejen betales over 2 rater. Første rate(25 % af lejebeløbet) betales ca. 8 dage efter reservationen, mens anden rate forfalder ca. 40 dage før opholdets start.

Nøglen udleveres af servicekonsulenten, som møder jer i luksushuset. I den forbindelse betales der 4.000 kr. i depositum + 1.300 kr. for rengøring (se ”hvad med rengøring?”)

Depositummet er til dækning af eventuelle skader som lejeren har forvoldt og til (evt. delvis) dækning af forbrug. Depositum og rengøring betales kontant ved ankomst til huset.

Ved aflevering af nøgle og el- og vandaflæsningsskema ved afrejse afregnes forbruget med det samme. Forbruget modregnes i depositummet.

Både ved ankomst og afrejse gennemgås huset sammen med servicekonsulenten.

Ja, der må medbringes 2 husdyr. Vi forventer at dyrene er hjemmevante og ikke udøver slid på møblerne. Bemærk: Ingen dyr i swimmingpoolen og hvis hunde besørger på grunden, skal I selv fjerne det, ellers bliver der også opkrævet ekstra for dette.

Medbring selv lagner, dynebetræk, hovedpudebetræk, håndklæder, bade- og toiletartikler, karklude, viskestykker, duge, opvaskemiddel og lignende. Husk at medbringe håndklæder til gulvet, når man kommer ud af poolrummet.

Det kan være en god ide at medbringe bordtennisbolde, da det ikke kan garanteres at disse altid er til stede. Et tip: Skulle en bordtennisbold få en bule er den ikke ødelagt. Lig den i kogende vand et øjeblik, og bolden er så god som ny.

Ja, der er adgang til den store TV pakke fra Waoo.

Ja, hvis du selv har abonnement. Der er Chromecast koblet TV’et i stuen, så hvis din telefon er koblet på husets wifi, kan du ‘caste’ dit Netflix, HBO, Viaplay etc. til TV’et. Det er meget nemt og der er en guide til det på væggen ved TV’et i stuen.

Der må max være 14 personer i huset, medmindre andet skriftligt er aftalt med udlejer. Overtrædelse f.eks. i forbindelse med fester kan medføre øjeblikkelig bortvisning uden refusion af lejebeløb.

Ved større ting kontaktes serviceagenten.

Mindre ting som ikke har betydning for luksushusets stand og jeres ophold sættes til side og ordnes med serviceagenten ved afrejse. Lejeren forpligtiger sig til at behandle det lejede forsvarligt. Lejeren skal aflevere det lejede i samme stand som ved overdragelsen og lejeren er overfor husejeren ansvarlig for de skader på huset og/eller dets inventar, som opstår i løbet af lejeperioden, og som forvoldes af lejeren selv, eller andre, som af lejeren er givet adgang til det lejede feriehus. Husets serviceagent laver efter hvert lejerskifte og inden næste lejemåls ikrafttræden en lejerskiftekontrol, hvor mangler og skader på feriehuset og/eller dets inventar konstateres.

Du kan købe brænde ved siden af Cafe Fishermans Friend i Nørre Lyngby.

Google Map link

KONTAKT OS

Skriv direkte til os på luksussommerhuset@gmail.com eller via formen nedenfor.